02.11.21 Nyheder

NYT INTERESSEMEDLEM I BETONELEMENT-FORENINGEN

Denne artikel er skrevet af

Betonelement-Foreningen

Nyt fra Betonelement-Foreningen

Fynske Scan-Visan er nyeste interessemedlem. Virksomheden udvikler, producerer og renoverer alle former for diamantværktøj til brug i bygge- og anlægsbranchen.

Indehaver Claus Friis. Kvalitetskontrol ved slibemaskine.

foto: Scan-Visan

Scan-Visan producerer diamantsegmenter i høj kvalitet i et moderne højteknologisk produktionsanlæg. Virksomheden har intet mindre end 35 års erfaring og glæder sig til at møde medlemmerne af Beton-Elementforeningen. Fokus er at komme så tæt på kunden som muligt for at kunne udvikle og skræddersy perfekte løsninger i et godt og tæt samarbejde.
– For os handler det om at møde op og stå i produktionshallen sammen med kunden og hjælpe dem med deres daglige udfordringer, fortæller medindehaver, Maybritt Torpegaard

Friis, og påpeger, at interessemedlemsskabet af Betonelement-Foreningen i høj grad handler om et ønske om bedre synlighed om Scan-Visans ekspertise, om at få en dialog i gang og ikke mindst om at opbygge tillid for dermed at kunne bidrage til at optimere medlemmernes produktion.
– Scan-Visan er ikke bare en butik med hyldevarer, men en dansk produktionsvirksomhed med eksempelvis ingeniører i huset, som designer maskiner, anlæg og værktøjer fra bunden af. Lige nu er vi faktisk i fuld i gang med at producere en stenskæremaskine til en betonelementvirksomhed, og vores arbejde favner bredt fra beton-, teglog stenindustrien til off-shore og friktionsindustrien.
Scan-Visan udvikler og producerer selv alle diamantsegmenter, hvad enten det drejer sig om et slibende, skærende eller borende diamantværktøj som fx diamantbor til beton, slibeklodser til elementer eller diamantskæreskiver til huldæk. Derfor er man i stand til at tilpasse diamantværktøjerne til individuelle behov og krav.

BÆREDYGTIGHED I HØJSÆDET

Scan-Visan bor i Aarup på Fyn og benytter så lokale leverandører som muligt. I det hele taget arbejder virksomheden fokuseret med bæredygtighed – præcis som betonelementbranchen gør.
– Vores klinger testkøres og tilpasses betonkvaliteten. Vi oplever, at det for nogle er vigtigt med lang levetid, mens det for andre er hurtig savetid. De, der i dag anvender fx ”købog smid væk”-klinger, vil kunne nedbringe stål-
forbruget med ca. 50-75 procent ved brug af klinger fra Scan-Visan, som samtidig på grund af den lange levetid og færre klingeskift nedbringer ressourceforbruget, siger Maybritt Torpegaard Friis og

Medarbejder Jes Mathiasen sølvlodder diamantskæreskive.

Foto: foto: Scan-Visan

Relateret indhold