05.05.22 Nyheder

NYT INTERESSEMEDLEM I BETONELEMENT-FORENINGEN

Denne artikel er skrevet af

Betonelement-Foreningen

Nyt fra Betonelement-foreningen

Hjulsbro Steel i Linköping er nyeste interessemedlem.
Den svenske virksomhed er Nordens eneste producent af spændliner.

David Laine med spændliner fra Hjulsbro Steel

Hjulbro Steel

I år kan Hjulsbro Steel fejre 115 års jubilæum og 45 år som producent af spændliner og er dermed en erfaren spiller på markedet. Virksomhedens holdbarhed hænger ifølge David Laine, der er Sales Manager, i høj grad sammen med produktets holdbarhed.
- Vi tilbyder god service, hurtige leveringstider, fleksibilitet og ikke mindst kvalitet, siger han og tilføjer, at også bæredygtighed er i højsædet.
I 1994 blev Hjulsbro Steels kvalitetsledningssystem ISO9001certificeret og fem år senere blev miljøledningssystemet ISO14001certificeret.
- Vi arbejder aktivt sammen med vores leverandører om at udvikle spændarmering med så lille miljøpåvirkning og CO2-aftryk som muligt, og alle produkter er miljødeklarerede i det internationale EPD-system, siger David Laine.


Hjulsbro Steel producerer desuden udelukkende med fjernvarme og 100% vedvarende energi fra vandkraft, og fabrikkens bilpark kører på vedvarende brændstof.

UDVIKLING VIA SAMARBEJDE

Vores stål er en del af byggebranchen, og vi vil gerne bidrage til og informere om, hvad der sker på markedet, de steder hvor vores produkter anvendes eller kan anvendes i præfabrikerede betonelementer.
Hjulsbro Steel er allerede interessemedlemmer i betonforeningerne
i Sverige, Norge og Finland og har tradition for et tæt samarbejde med sine kunder.
Vi samarbejder med vores kunder og forsøger altid at opfange ideer og ønsker, hvor vi kan bidrage med vores viden om spændliner. Vi er eksperter på spændliner, og jeg tror, at alle medlemmer af Betonelement-Foreningen har interesse i at høre, hvad vi kan gøre for at udvikle deres fremtidige produkter. Vi glæder os meget til at møde alle de fantastiske mennesker i betonelementbranchen, og Betonelement-Foreningen er et ypperligt forum for dette, afslutter David Laine.

Birgitte Theresia Henriksen
Skrevet af:

Birgitte Theresia Henriksen

Relateret indhold