08.08.23 Nyheder

Nyt interessemedlem i Betonelement-Foreningen

Denne artikel er skrevet af

Betonelement-Foreningen

Ringsted-baserede PMH Systems, Betonelement-Foreningens nyeste interessemedlem, understøtter virksomheder i automatisering og bæredygtig omstilling.

CEO i PMH Systems, Peter Madsen med et udvalg af udsparingsemner

Foto: PMH Systems

PMH Systems har mange års erfaring som leverandør til den grafiske branche og storformatstrykkerier og har i de senere år bragt sine opbyggede kompetencer i spil til en bredere vifte af brancher og sektorer. Særligt hos partnere der ”deler en vis innovationsappetit”, påpeger virksomhedens CEO, Peter Madsen.

”Vi ønsker at understøtte Betonelement-Foreningens medlemmer i automatisering og bæredygtig omstilling ved hjælp af systemintegration, CNC-styret bearbejdning og bæredygtige letvægtsmaterialer,” siger han og tilføjer, at virksomheden via det nye interessemedlemsskab ønsker at opnå et dybere kendskab til branchen og dens metoder.

Et bæredygtigt alternativ

”Allerede i dag arbejder vi tæt sammen med en række af Betonelement-Foreningens medlemmer omkring implementeringen af et bæredygtigt alternativ til udsparinger under betegnelsen CardCret. Vi håber på at blive medlemmernes partner på flere bæredygtige projekter i fremtiden og bringe endnu flere af vores systemer i spil omkring morgendagens mere bæredygtige betonelementproduktion.” 

Senest har PMH Systems udviklet en brancheløsning til betonindustrien i samarbejde med CardCret. Re-board, de stærkeste FSC®-certificerede letvægtsplader på markedet, har erstattet stort set alt træ i betonstøbningen. Løsningen er fuldt integreret i den første fabrik, Fårup Betonindustri A/S, som dermed får en gevinst på CO2-regnskabet og har elimineret tunge løft og træaffald, øget produktionshastigheden og åbnet for flere unikke konstruktionsmuligheder.

En investeret samarbejdspartner

Det er især PMH Systems’ tilgang til projekterne, som Peter Madsen mener, vil være  interessant for Betonelement-Foreningens medlemmer.

”Vi er en investeret samarbejdspartner, der med en 360 graders tilgang gør en dyd ud af at forholde os til opgaven i dens fulde omfang. I dag leverer vi systemer, materialer, maskiner, undervisning og renovations-ydelser, så I kan nøjes med at gøre det, I er bedst til. Vi glæder os til at tage del i de mange interessante arrangementer, der udbydes i regi af foreningen i fremtiden, og ikke mindst til at blive inviteret med til at udvikle nye banebrydende systemer og løsninger til branchens medlemmer,” siger Peter Madsen. 

Om PMH Systems

PMH Systems er udstyrs- og serviceleverandør til, samt rådgiver for, grafisk branche, industriel produktion og producenter af byggevarer. Virksomheden er baseret i Ringsted og arbejder med maskiner og software foruden udvikling af industriløsninger i den bæredygtige letvægtsplade Reboard. Herudover tilbyder man installering, oplæring og stabil drift af storformat maskinpark samt CNC-udstyr og er lagerførende på reservedele til alle maskiner i sortimentet.

Læs mere på PMH Systems hjemmeside

Birgitte Theresia Henriksen
Skrevet af:

Birgitte Theresia Henriksen

Relateret indhold